rondvaart rotterdam

Een super rondvaart door Rotterdam

Als je Rotterdam wilt ontdekken vanaf het water, is Spido dé partij die je moet hebben. Spido is al jaren een begrip in Rotterdam en biedt verschillende rondvaarten aan, waaronder een rondvaart over de Maas en een rondvaart langs de tweede Maasvlakte.

Tijdens de rondvaart over de Maas vaar je langs de skyline van Rotterdam. Je ziet de indrukwekkende Erasmusbrug, de moderne Markthal en het iconische gebouw De Rotterdam. De gids aan boord vertelt je alles over de geschiedenis van de stad en de haven. Daarnaast leer je meer over de architectuur van de gebouwen die je onderweg tegenkomt.

De rondvaart langs de Maasvlakte is een echte aanrader voor wie meer wil zien van de haven van Rotterdam. Deze uitbreiding van de haven is in 2013 geopend en biedt een prachtig uitzicht op de containerterminals en de petrochemische industrie. Je vaart langs de immense schepen die hier worden geladen en gelost en je ziet de hoge schoorstenen van de fabrieken boven het landschap uitsteken.

Spido biedt verschillende arrangementen aan voor de rondvaarten, waaronder een luncharrangement en een high tea-arrangement. Ook kun je een combinatie maken van verschillende rondvaarten. Zo kun je bijvoorbeeld eerst de rondvaart over de Maas maken en vervolgens overstappen op de rondvaart langs de tweede Maasvlakte.

Naast de rondvaarten biedt Spido ook verschillende andere activiteiten aan, zoals een bezoek aan de Euromast en een harbour tour per bus. Hiermee ontdek je ook andere delen van de haven van Rotterdam, zoals de Waalhaven en de Botlek.

Kortom, als je Rotterdam wilt ontdekken vanaf het water, is Spido de partij die je moet hebben. Met de verschillende rondvaarten en arrangementen ontdek je de stad en de haven op een unieke manier. De gids aan boord vertelt je alles over de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de stad en de haven. Een rondvaart bij Spido is dan ook een ervaring die je niet snel zult vergeten.