woning kopen in Rotterdam

Verstandig een woning kopen in Rotterdam

Als je een (eerste) woning gaat kopen dan zijn er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het natuurlijk van belang of je een oude woning hebt die verkocht moet worden. Er zijn tegenwoordig veel mensen die kampen met problemen van een tweede hypotheek omdat het oude huis niet verkocht wordt en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Vraag uw makelaar daarom om advies en tips voor het verkopen van uw oude woning en maak een stappenplan waarin de overstap op de nieuwe woning uitgestippeld wordt. In de meeste gevallen is het verstandiger om de oude woning eerst te verkopen. 

Eerst je oude woning verkopen

Omdat er veel mensen zijn die in de problemen zijn gekomen met het verkopen van hun oude woning raden we u aan om hier eerst werk van de te maken. Maak uw huis helemaal schoon en verwijder alle kleine prullen en overbodige accessoires. Maak zo mooi mogelijk foto’s van uw woning op een zonnige dag en geeft deze foto’s door aan u makelaar als u hiervoor kiest. 

Tips en advies vragen

Als je een makelaar inschakelt dan kan je deze ook gelijk om tips en advies vragen voor het verkopen van je woning. De makelaar weet precies wat er nodig is om de maximale prijs voor je oude woning te krijgen. Tijdens de verhuizing is het aan te raden een woningontruiming specialist in te huren om de inboedel gemakkelijk en georganiseerd te verhuizen.

De beste prijs makelaar inschakelen

Als je er zeker van wilt zijn dan kunt je een beste prijs makelaar uit je eigen regio inschakelen. Een makelaar in Rotterdam is tegenwoordig bovendien snel gevonden.